Loader

Uitvaart vanuit de Noorderkerk

Uitvaart vanuit de Noorderkerk

Afscheid nemen, daar neem je de tijd voor!

Uitvaarten impressie folder

Het verlies van een naaste is een ingrijpend iets in ons leven. Graag bieden wij u hiervoor alle tijd en gelegenheid. Op de dag van de uitvaart staat de gehele kerk tot jullie beschikking, de enige tijdafspraak is op de begraafplaats of crematorium. Condoleren op de avond voor de uitvaart is ook mogelijk.

Een passend afscheid in de stijl die past bij jullie geliefde. Voor een intieme uitvaart is de Armenkerk een optie, hier is plaats voor 130 genodigden.

De Hallenkerk is uitermate geschikt voor een grotere groep belangstellenden, van 130 tot 450 personen.  In de Hallenkerk hebben we de ruimte om speciale wensen uit te voeren. Denk hierbij aan het opzetten van een thema zoals een zandbed of bospad.

Voor het vertonen van beelden is er een mogelijkheid voor het gebruik gemaakt worden van de beamer met scherm van 500 cm breed.

In de Armenkerk maken wij gebruik van een 65 inch tv. De Noorderkerk is voorzien van een goede geluidsinstallatie inclusief ringleiding voor de minder horende.

Samen zijn en herinneringen ophalen na de plechtigheid. Met koffie en appeltaart, een glas bubbels, een goed glas wijn, hapjes, amuses of luxe belegde broodjes behoren tot de mogelijkheid.

Wij kunnen hier nog een tal van voorbeelden geven maar wij horen liever van u wat wij voor u kunnen betekenen.

Vele uitvaartbegeleiders kennen de Noorderkerk, gezamenlijk ontzorgen wij jullie op deze moeilijke dag.

Heeft u vragen of wilt u de Noorderkerk bezoeken, stuur ons een e-mail dan maken wij graag tijd voor u!

Beheer@Noorderkerkhoorn.nl

Uitvaarten impressie folder

 

Arie Maasdam