Loader
Bed & Kerk
Kom slapen in de Noorderkerk Hoorn

Unieke locatie in het centrum van Hoorn op loopafstand van het centraal station.
Hoorn gelegen aan het Markermeer, met vele terrassen, restaurants, musea, casino, cinema, theater en historisch winkelcentrum.

Deze voormalige kosterswoning uit de 18e eeuw is met oog voor detail gerestaureerd en beschikbaar voor overnachtingen tot 4 personen.

Via de eigen ingang aan de Noorderkerksteeg komt u in de knusse woonkamer met houtkachel. Keukenblok met koelkast, koffie en thee voorzieningen echter geen kookgelegenheid, vaatwasser en Tv, wel is er WiFi in dit monumentale pand.

Verder is alles aanwezig om te kunnen genieten van al het lekkers dat in Hoorn te verkrijgen is.  Rondom vind u vele afhaal- bezorg mogelijkheden en diverse cafés en restaurants.

Aansluitend aan de woonkamer bevind zich de eetkamer, met hierin de (steile) trap naar de bovenverdieping. Hier bevinden zich het toilet, de douche en de twee sfeervolle tweepersoons slaapkamers.

Plattegrond

Boekingsaanvraag

Laden...
De Hallen Kerk

De Noorderkerk is de oudste kerk van Hoorn, centraal gelegen nabij het station. Deze kerk is na renovatie beschikbaar gekomen voor verhuur…

De Armen Kerk

De ingang van de Armen kerk bevind zich aan de Veemarkt. Door de vorm van dit deel van de kerk is deze ruimte uitermate geschikt voor kleinere…

De Regenten Kamer

De kleinste en de intiemste ruimte, te bereiken via de Armenkerk, waar in de 17e eeuw de Regenten van Hoorn vergaderden is beschikbaar…

Neem contact met ons op via beheer@noorderkerkhoorn.nl.